چرا طراحی نرم افزار اندروید آینده ی روشنی دارد؟

چرا طراحی نرم افزار اندروید آینده ی روشنی دارد؟

2 تیر 1398
افرادی که از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌کنند تقاضای کاربردهای بهتری دارند و می‌خواهند پروژه‌های موجود را به روز کنند که به نوبه خود دامنه وسیعی را برای توسعه کاربرد اندروید در هند ایجاد کردند.
امروزه اندروید بسیار محبوب شده‌است چون یک سیستم‌عامل باز است، که عمدتا توسط گوگل برای گوشی‌های هوشمند و تبلت طراحی شده‌است. این کار به گونه‌ای طراحی شده‌است که به توسعه دهندگان و سازندگان ابزار اجازه می‌دهد تا مطابق با نیازهایشان، طراحی نرم‌افزار را تغییر دهند. بیایید به حقایق بپردازیم که چرا توسعه android در این روزها محبوب است.
 

بدون شک، آندروید از تکنولوژی برتر دنیا استفاده می‌کند. سیستم‌عامل آندروید ۸۵ % از کل سهم بازار را برای سیستم‌عامل تلفن همراه نگه‌داشته است. شرکت‌هایی که منتظر سرمایه‌گذاری در برنامه کاربردی تلفن همراه هستند باید دو بار فکر کنند.

 


۱. فرصت‌های جدیدی را به همراه داشته باشید


بسیاری از شرکت‌های توسعه برنامه‌های کاربردی تلفن همراه در هند وجود دارند که در نظر دارند توسعه برنامه‌های اندروید را به عنوان یکی از بهترین فرصت‌های تجاری در نظر بگیرند، چرا که آن‌ها باید توسعه دهندگان نرم‌افزار کاربردی خوب را استخدام کنند. این یک نشانه بزرگ از برنامه توسعه برنامه‌های کاربردی تلفن همراه در آینده است.


یادگیری زبان برنامه‌نویسی بسیار آسان است و همچنین توسعه برنامه نیز مقرون‌به‌صرفه است، که آندروید را به استفاده فوق‌العاده از آن تبدیل می‌کند. سازندگان می‌توانند برنامه‌ها را به روش‌های مختلف به صورت نیاز و آرزو توسعه دهند.

در بازار کار فعلی توسعه برنامه‌های کاربردی تلفن همراه، نیاز به توسعه دهندگان خلاق، عظیم است و هنوز هم در حال افزایش است. برنامه‌های کاربردی Android نیز می‌توانند به عنوان یک شغل نیمه‌وقت در نظر گرفته شوند. شما می‌توانید برنامه‌های خود را در خانه خلق کنید و آن را به فروشگاه گوگل Play که می‌تواند توسط کاربران تلفن هوشمند بارگیری شود، ارسال کنید. اما اگر برای اهداف تجاری است، هم‌کاری با توسعه دهندگان برنامه حرفه‌ای نتیجه بهتری خواهند داشت.
 

۲. باز کردن شغل
هند یک مرکز بزرگ فن‌آوری اطلاعات برای چندین شرکت شناخته‌شده جهان است. دلایل این کار این است که توسعه نرم‌افزار و خدمات در هند بسیار مقرون‌به‌صرفه است. علاوه بر این، کار برون سپاری را نیز به هند نیز افزایش می‌دهد. قبل از اندروید، بازار صنعت توسعه برنامه‌های کاربردی با OS سیمبیان و iOS قرار گرفت. سپس آندروید با گزینه توسعه برنامه پویا با هزینه کم‌تر مطرح شد که به سرعت محبوبیت اندروید در هند را افزایش داد. افرادی که مایل به استفاده از تلفن هوشمند هستند، گزینه جدیدی به عنوان آندروید دارند که نسبت به سایر گوشی‌های هوشمند ارزان‌تر است. شرکت‌های تلفن همراه مانند سامسونگ و HTC از سیستم‌عامل آندروید استفاده می‌کنند که از سیستم‌عامل آندروید در محصول خود استفاده می‌کنند که از زمان حکمرانی تلفن همراه در هند برداشته شده‌است. همچنین مدل‌های تلفن همراه در سیستم‌عامل آندروید خود تغییراتی دارند. این یک رقابت در توسعه بهترین برنامه‌های کاربردی را ایجاد کرده‌است که در نهایت به مصرف کنندگان تلفن هوشمند کمک می‌کند. به خاطر بازار عظیم کاربران گوشی‌های هوشمند، نه تنها شرکت‌های سامسونگ و HTC و بسیاری از شرکت‌های تولید تلفن همراه دیگر وارد بازار تلفن‌های هوشمند شده‌اند.
 

۳- متن باز


پلت فرم آندروید متن‌باز است که به این معنی است که کیت توسعه نرم‌افزار اندروید (SDK)را می توان بدون اینکه نگران هزینه‌های مجوز و یا خانواده سلطنتی باشد، انجام داد. سازندگان می‌توانند با جامعه توسعه دهنده اندروید برای نسخه‌های آتی که می‌توانند در پروژه‌های توسعه برنامه‌های خود استفاده کنند، تعامل داشته باشند. این منافع، Android را یک چشم‌انداز پرسود برای شرکت‌ها، سازندگان وسایل و اپراتورهای بی‌سیم به طور یک‌سان، و منجر به توسعه سریع برنامه‌های کاربردی می‌کند.

 


۴. سفارشی‌سازی واسط کاربر


یک رابط کاربری می‌تواند برنامه شما را به هم بزند یا خراب کند. کاربردهای مبتنی بر اندروید بسیار قابل تنظیم هستند و مدیریت آن آسان‌تر است. گوگل در ساخت رابط کاربری خود بسیار متمرکز است تا به توسعه دهندگان کمک کند تا برنامه‌های کاربردی Android سفارشی برای کسب‌وکار ایجاد کنند. به عنوان یک پلت فرم متن‌باز، به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا ایده‌های خلاقانه خود را به واقعیت تبدیل کرده و برنامه‌های ابتکاری و تعاملی را بسازند. این روش، طیف وسیعی از گزینه‌های سفارشی‌سازی را ارایه می‌دهد. حتی توابع مدیریت داده و ابزارهای چند رسانه‌ای می‌توانند به راحتی در برنامه به روز شوند.

 

۵. استفاده از آن‌ها آسان است

برنامه‌های Android در یک زبان برنامه‌نویسی جاوا که یک مجموعه غنی از کتابخانه‌ها را نشان می‌دهد، نوشته شده‌اند. هر توسعه دهنده که با جاوا آشنا باشد می‌تواند به راحتی برنامه‌های اندروید را بسازد. همانطور که در یک بررسی توسعه دهنده، بسیاری از متخصصان جاوا آن را راحت‌تر می‌کنند تا برنامه‌های کاربردی را برای Android در مقایسه با برنامه نویسان با دستور بر روی زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر بنویسند.

 

۶. کانال‌های فروش چندگانه
برخلاف دیگر سیستم‌عامل‌های تلفن همراه، کاربردهای Android می‌توانند به روش‌های مختلفی مورد استفاده قرار گیرند. شما مجبور نیستید به یک بازار واحد برای توزیع applications تکیه کنید. علاوه بر استفاده از فروشگاه گوگل پلی و سایر بازارهای app ثالث، شما می‌توانید توزیع و کانال‌های فروش خود ر