فریم ورک های CSS – بخش اول

فریم ورک های CSS – بخش اول

23 بهمن 1399

زمانی که صحبت از طراحی سایت می شود اولین مفاهیمی که به ذهن ما می رسد HTML و CSS است. این دو مفهوم پایه های اصلی یک وب سایت هستند.


طراحان وب سایت برای زیباسازی یک وب سایت از CSS استفاده می کنند. CSS خالص بسیار قدرتمند است و هر تغییری که برای وب سایت نیاز باشد می توان با CSS اعمال کرد.


اما بحث سرعت و زمان بسیار مهمتر است، به همین دلیل اکثر طراحان وب سایت از فریم ورک ها یا کتابخانه های آماده CSS استفاده می کنند. استفاده از فریم ورک ها باعث سرعت بخشیدن به طراحی و زیباتر یک وب سایت می شود.


علت سرعت بخشیدن فریم ورک ها این است که طراحی واکنش گرا یا ریسپانسیو در آن ها تعریف شده است.


1 - فریم ورک Foundation


Foundation یکی از برترین فریم ورک های CSS است. فاندیشن در بازار فریم ورک‌های فرانت اند رقیب اصلی و سرسخت بوت استرپ حساب می‌شود. یک فریم ورک اوپن سورس و رایگان برای طراحی واکنش گرا رابط کاربری می‌باشد که کامپوننت‌های آماده فراوانی در اختیار برنامه نویس قرار می‌دهد.


2 - فریم ورک UIKit


UIKit یکی دیگر از فریم ورک های CSS است که سبک و ماژولار است. این فریم ورک  از پیش پردازنده‌های Sass و Less استفاده کرده، ساختار خوبی دارد و به خوبی قابل توسعه است. این فریم ورک به صورت بسیار خوب و ساختارمندی درست شده و همچنین المان‌های آن به خوبی استایل‌دهی شده‌اند. قابلیت سفارشی‌سازی بالایی دارد و همچنین با انیمیشن‌های وب سازگاری خوبی دارد و انعطاف پذیری بسیار بالایی را از خود برای طراحان وب نشان داده است.


3 - فریم ورک Semantic UI  


Semantic UI  نیز یکی دیگر از فریمورک‌های محبوب طراحی رابط کاربری به شمار می‌آید، البته این فریمورک حالت‌های سفارشی‌سازی بسیار بیشتری را نسبت به بوت استرپ ارائه می‌کند. این فریمورک به صورت رسمی از تعدادی فریمورک، کتابخانه و حتی سیستم مدیریت محتوا پشتیبانی می‌کند.


 


ممنون از این که مطالعه کردید.