فریم ورک های CSS – بخش دوم

فریم ورک های CSS – بخش دوم

24 بهمن 1399

همان طور که در مقاله قبلی گفته شد فریم ورک به معنی کتابخانه است. به عبارتی فریم ورک CSS یعنی کتابخانه ای از CSS است.

فریم ورک ها مجموعه ای از کدهایی هستند که در قالب مثلا یک کلاس نوشته شده اند و برای استفاده از آن کد ها کافی است نام آن کلاس را بنویسید.

همین امر با عث می شود که سرعت طراحی بیشتر شود و همچنین کدنویسی استانداردی داشته باشیم که نتیجه ی آن یک طراحی زبیا می شود.

از دیگر فریم ورک های CSS می توان به موارد زیر اشاره کرد :

1 - فریم ورک BOOTSTRAP

بوت‌استرپ یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های مربوط به فریم ورک‌های CSS در جهان است. در بوت استرپ سه تکنولوژی  HTML، CSS  و جاوا اسکریپت در کنار هم قرار گرفته‌اند و به راحت‌ترین شکل ممکن می‌توانید از آنها در پروژه خود استفاده کنید. بوت استرپ رایگان و متن باز است. این فریم ورک از سیستم شبکه بندی (Grids) برای تقسیم صفحه استفاده می‌کند و به همین خاطر برای طراحی صفحات ریسپانسیو یا واکنش گرا گزینه خوبی به حساب می‌آید. بوت‌استرپ بیشتر مرورگرهای دنیا را پشتیبانی می‌کند و مشکلات مربوط به پشتیبانی در CSS را حل می‌نماید.

2 - فریم ورک Pure.css

Pure.css یکی دیگر از فریم ورک های CSS است که بسیار سبک بوده و برای طراحی ظاهری استفاده می شود. این فریم ورک توسط شرکت یاهو طراحی شده است. این فریم ورک کاملا بر پایه CSS است و از مواردی دیگری مانند جاوااسکریپت در آن استفاده نشده است. برای کار با سایه ها و رنگ های روشن بهترین گزینه است و در نمایشگرهای مختلف کیفیت خود را حفظ می کند. شما می توانید از این فریم ورک در کنار فریم ورک بوت اسرپ استفاده کنید.

3 - فریم ورک Materialize

فریم ورک Materialize یک فریم برای طراحی های Flat است. مثل بیشتر فریم ورک های دیگر، این فریم ورک نیز با HTML و CSS و Javascript طراحی شده است. این فریم ورک بسیار سبک بوده و هیچ بار اضافی بر پروژه شما اضافه نمی کند. فریم ورک Materialize بر اساس گوگل متریال طراحی شده است. یعنی پشت این فریم ورک شرکت گوگل قرار دارد. این فریم ورک در تمامی مرورگرها به راحتی اجرا می شود و هیچ مشکلی ندارد. طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا در این فریم ورک به صورت داخلی تعبیه شده و با تغییر اندازه نمایشگر وب سایت به هم نمیریزد.

 

ممنون از این مطالعه کردید.