چگونه برنامه نویس شویم؟

چگونه برنامه نویس شویم؟

14 مهر 1400

امروزه برنامه نویسی نقش زیادی در زندگی ما دارد ، به طوری که تمام فعالیت های نرم افزاری ما با برنامه نویسی سر و کار دارد . از CPU خودرو ها گرفته تا کامپیوترهای پیشرفته ای که ما با آن ها کارهای گرافیکی انجام می دهیم . برای فراهم شدن همه این کارها به برنامه نویسی نیاز داریم . شما می توانید با زبان های مختلف برنامه نویسی پروژه های مختلفی دست بگیرید . برای آن که یک برنامه نویس بتواند یک پروژه ایجاد کند ، باید آنقدر حرفه ای باشد که بتواند با مشکلات کار ، خود را وفق دهد . بنابراین برنامه نویس باید قبل از دست گرفتن یک پروژه زبان برنامه نویسی مخصوص کارش را به خوبی مطالعه کرده باشد . این مورد در برنامه نویسی بسیار مهم است ، به عبارتی می توان گفت که برنامه نویسی موفق تر است که مطالعه بیشتری نسبت به بقیه داشته باشد .


اهمیت مطالعه آنقدر بالاست که اگر کسی بخواهد مطالعه ای سطحی در برنامه نویسی داشته باشد ، قطعا نامش در لیست شکست خوردگان برنامه نویسی جای می گیرد . شما باید به زبانی که می خواهید یاد بگیرید علاقه داشته باشید و به راحتی از آن عبور نکنید .


خب بهتر است تا به اول کار برسیم و بگوییم که اصلا شما برای برنامه نویسی باید از کجا شروع کنید :



  1. در اولین مرحله شما باید ببینید که به کدام زمینه برنام نویسی علاقه دارید ؟ طراحی سایت ، طراحی برنامه موبایل یا برنا مه اندروید ، هوش مصنوعی ، طراحی نرم افزارهای کامپیوتری ، ارزهای دیجیتال و ... از حوزه های برنامه نویسی می باشند که هر کدام زبان برنامه نویسی مخصوص خود را دارند و شما می توانید با انتخاب زبان مورد علاقه اتان مطالعه خود را شروع کنید . البته به این هم توجه کنید که برای هر کدام از خوزه های برنامه نویسی چندین زبان برنامه نویسی وجود دارد که شما باید یک یا چند تا از آن ها را برای خواندن انتخاب کنید و نمی توانید همه زبان های برنامه نویسی آن حوزه را بخوانید .

  2. همیشه تمرین داشته باشید و هیچ وقت به صورت تئوری چیزی را یاد نگیرید . اگر تنها به مطالعه تئوری بسنده کنید ، در صورت مواجه شدن با یک پروژه متحیر می شوید و نمی توانید کا خود را به درستی انجام دهید . زیرا انجام تئوری یک کار با عملی آن بسیار متفاوت می باشد .

  3. حالا که یک زبان را یاد گرفتید ، باید به دنبال شغل بروید . شما می توانید به مراکزی که دنبال نیروی کار مبتدی می گردند که در اصطلاح به آن ها چجونیور می گویند ، درخواست استخدام دهید . اگر نتوانستید در اولین مرحله کار پیدا کنید ، اصلا نگران نباشید زیرا پیدا کردن کار هم مانند یاد گیری برنامه نویسی نیاز به صبر دارد . بسیاری از برنامه نویسان موفق ، با اولین فرصت شغلی کار پیدا نکرده اند .

  4. یک برنامه نویس دائما باید به روز باشد و مطالع کند . در کل حوزه های نرم افزاری به صورت مداوم در تغییر هستند و ممکن است هر چند ماه یک بار یک ورژن جدید از یک زبان روی کار بیاید یا شاید یه زبان برنامه نویسی جدید منتشر شود ، پس اگر می خواهید در زمینه برنامه نویسی فعالیت

  5. داشته باشید ، باید شما هم بات این تغییرات به روز شوید و همیشه از جدید ترین ورژن زبان های برنامه نویسی استفاده کنید .


در نتیجه شما برای اینکه یک برنامه ویس شوید ، باید تلاش کنید و همیشه مطالعه داشته باشید . هسته این کار تمرین و مطالعه است و اگر شما این موارد را رعایت کنید ، به یک برنامه نویس موفق تبدیل می شوید .


علت Disable شدن پیج اینشتاگرام چیست؟